lauantai 27. helmikuuta 2016

Loppuvuosi 2015

Raskasta ja pimeää

15.11. Viime viikko meni lattialämmitystä asentaessa ja saatiin myös olohuoneen liukuovet (vihdoin ja viimein!). Maanantaina lattiavalut keski- ja yläkerrokseen olivat valmiina. Kuvia en päässyt aikaisemmin ottamaan, kun illat ovat jo pilkkopimeitä. Keskiviikkona kunta tulee liittämään meidät vesijohtoverkkoon ja saadaan lämmitys päälle.
 19.11. Happiii, HAPII, hapi!!! Meillä on talossa toimiva lattialämmitysjärjestelmä ja se on nyt päällä. Kohta on torppa lämmin.

17.12. Pimeätä touhua! Nämä arki-iltojen pimeät puuhailut talolla ovat... niin kivoja!  Rakennusväsymystä ilmassa. Jaksaa, jaksaa! Onneksi Sami ja muut tekijät ovat olleet kaikesta pimeydestä ja väsymyksestä huolimatta tosi ahkeria! Talon kaikki hanakulmat ovat nyt paikoillaan, autotallin lattia on valettu, yläkerran sähkörasiat roilottu, IV-kanavia eristetty, kattojen alaslaskut tehty, polttopuita pinottu ja muuta sellaista. Putkarit kävivät koeponnistamassa käyttövesi- ja lämmitysputkiston. Jee, ei vuotoja! Saatiin heiltä ihan paras tuparilahja!! Pyöreä työmaavalo, joka ei heijastele ja osu kipeästi silmiin. Siinä on myös kaksi pistokepaikkaa. Loistokeksintö ja tuli niin tarpeeseen! Kiitos
Rappusilla paras työmaavalo ikinä, ei häikäse eikä aiheuta migreeniä.
Laattatoimitus saapui 23.12. Jumpattiin 4 200 kiloa laattoja autotalliin suojaan. Saimme toimittajalta hyvityksen hieman liian aikaisesta toimituksesta. Kiitos Pukkilan Anita Tahvanainen, huippupalvelua alusta loppuun! 
Tässä mustat laatat, jotka tulevat kellariin koossa 30x60 ja keskikerrokseen koossa 60x60.
Normiarki-ilta. Otsalamppu ja joko roilousta tai täyttöä.
Kirkkonummen Sundbergissa oli upea ilotulitusnäytös. Onnellista vuotta 2016!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti