lauantai 27. helmikuuta 2016

Tammikuu 2016

Talven tunnelmia


3.12. Joululomat ohi ja touhut raksalla jatkuvat. Tänään roilottiin ja siivottiin yläkerta sekä kellarista yksi huone. Upea talvisää ulkona ja jäällä näkyi jo ulkoilijoita. Itse en sinne vielä uskaltaisi mennä, pakkaspäiviä ei vielä montaa takana. Keittiötoimittaja tulee perjantaina mittailemaan keittiötä ja liukuovikaappeja. Muutkin kiintokalustehankinnat pitäisi päättää. Hankalaa, kun hyviä vaihtoehtoja on paljon.

Sami roiloaa kytkimelle paikkaaMerenpinta on jäässä


10.1. Talon stressitesti tehty. Pahimmillaan ulkona oli -26 astetta ja sisällä 4 astetta. Talo ei ollut ihan tiivis: raksaovet, pelti auki ja teknisentilan läpiviennit auki. Näitä asioita ei tullut sitten etukäteen mietittyä. Mikään ei mennyt jäähän ja kaikki toimi! Työmaalla tosin oli aika vilpoista touhuta, toppavaatteissakin. Tehtiin lisää roilouksia, valettiin niitä umpeen, siivottiin ja kannettiin tiiliä lämpenemään. Keittiötoimittaja kävi ja tehtiin tarkistusmittaukset. Huomenna alkaa takan teko. Lumi peittää pihan sotkut ja valaisee maiseman. Nyt on kaunista! Onnea on ihana naapuri, joka oli tehnyt lumityöt!! Kiitos Jenni!. (Sähkölasku tästä kuusta oli tähtitieteellinen)

Hieman on lämpötila noussut

Talvinen maisema olohuoneessa

Talvinen maisema terassilta


Tiilet sisälle lämpiämään


Talvirakentamisen iloja


Rakennustarvikkeiden esiin kaivamista

Terassin lumityöt


1 kommentti:

  1. Huikeat näkymät ja maisemat teillä siellä!

    Niin hyvällä mallilla alkaa hommat olemaan että jokohan innostuisit vastaileemaan blogissani olevaan 11 kysymyksen haasteeseen (saatu sisustusbloggaajilta)?

    Tsemppiä loppu-urakkaan!

    VastaaPoista