torstai 28. huhtikuuta 2016

Varkaita

Edellisyönä kävi varkaita. Meidän tulevassa kodissa, ei kiva tunne! Oli matkassa myös huonoa tuuria, murtohälytysjärjestelmä piti kytkeä jo viime viikolla. Asentaja oli työmaalla mutta ei päässyt kulkemaan sähkökeskukselle työmaan tilanteen takia. No, tänään järjestelmä on toiminnassa, jee!!! Kiitos EKE ja Sami huippunopeasta toiminnasta!!

Onneksi meillä on kotiautomaatiojärjestelmä ja kaikki piuhat valmiiksi vedettynä, nyt ei tarvitse alkaa miettimään miten suojaus toteutettaisiin! Kaikki ovet kuorisuojattiin, liiketunnistimet, lasirikkoilmaisimet ja kamerat asennettiin ja laitettiin sireenit päälle. Lisäksi järjestelmä lähettää viestit hälytyksistä. 1 kommentti:

  1. No voihan räkä... Tuliko paljon vahinkoa, eli menikö varkaiden vuoksi paikkoja rikki tai hävisikö tavaraa? Yllättävää (ainakin itselleni) on ollut se, että tänä kesänä jo 4 kertaa meilläkin on käyty (vain yhdellä kertaa tosin lähti tavaraa mukaan), ja meilläkin sentään on murtohälytysjärjestelmä + kamerat ulkona.

    Kerran oli tänä kesänä niin täpärä tilanne, että kun oltiin itse reissussa ja poika (18v eli ihan aikuinen jo) oli yksin kotona, niin pojan kaveri tuli kylään aika myöhään illalla, jos olisi tullut puolisen tuntia aikaisemmin, olisi voinut joutua tuntemattomien yövieraiden kanssa nenäkkäin... Eli pihaan tullaan kohnimaan paikkoja, vaikka talossa on valot päällä ja asukas/asukkaat kotona... Aika hurjaksi on nykymaailma mennyt!

    VastaaPoista